Често задавани въпроси - Изпълнители

1. Заплаща ли се ползването на Maksgoo?

Регистрацията в Maksgoo за Изпълнители е напълно безплатна. Регистрирайки се в платформата като Изпълнител, Maksgoo ще направи проверка за това дали отговаряте на условията за Изпълнител в платформата и ще се свърже с Вас ако е необходимо.

2. Може ли да ползвам платформата, без да съм регистриран?

Регистрацията е задължителна стъпка за ползване на всички функции, които предоставя Maksgoo. Необходимо е да се регистрирате, за да може да създадете свой акаунт, чрез който да предлагате услугите си и да приемате поръчки за изпълнение.

3. Не мога да добавя услуга в акаунта си – не я намирам ?

Въпреки, че сме се постарали да подберем максимално много атрактивни услуги, които да предложим в Maksgoo, вероятно съществуват много други, които все още не сме и които с радост бихме обсъдили и добавили, в случай че отговарят на изискванията, които имаме за услугите, които предлагаме.

При условие, че не успявате да намерите услугата, която искате да добавите в акаунта си, първото нещо, което ще Ви посъветваме да направите е да проверите внимателно дали изписвате правилно услугата, дали не е възможно да присъства под друго име. Ако отново не успявате да я откриете, може да използвате опцията „Създай услуга“ в менюто за добавяне на нова услуга, като опишете каква услуга и при какви условия предлагате.

4. Не получавам никакви Поръчки от потребители за услугите, които съм предложил, защо?

Възможни са няколко основни причини за това да не получавате Поръчки за услугите, които сте добавили в акаунта си. Основни, на които трябва да обърнете внимание са:

  • Непълно попълване на въпросника за услугата, при добавянето и в акаунта, което може да ограничи показването Ви като Изпълнител на услугата на Потребители, които искат да се възползват от нея.

  • Твърде високи цени на услугата, които сте заложили – ако сте заложили твърде високи цени за услугата, то тя ще бъде предпочитана по-малко на потребители, за които цената е водещ фактор.

  • Некоректно попълнено работно време – ако сте заложили твърде ограничени рамки на работното си време, то вероятността да съвпадне с желанието на потребителите за времето за изпълнение на услугата е по-малко и това може да е причина за по-малкия обем поръчки.

  • Не достатъчно завършен Изпълнителски акаунт – колкото повече информация предоставите на потребителите за Вас и за работата ти, толкова по-голямо е доверието, с което те ще подходят към Вас, затова се опитайте да посочите в акаунта си всичко, което би било от полза за потребителите да направят своя избор на Изпълнител.