Искате ли да разширите бизнеса си?

С платформата за услуги може бързо и лесно да намерите много нови клиенти.

Направи своята безплатна регистрация като изпълнител сега!

Регистрирайте се като изпълнител

Ето как работи всичко...

1

Предложете услуга

Добавете в акаунта си услугите, които искате да изпълнявате. Отговорете на няколко кратки въпроса и настройте календара си така, както Ви е удобно.

2

Приемайте поръчки

Отговаряйте на запитванията на клиенти и приемайте поръчки за изпълнение. Колкото повече доволни клиенти, толкова повече възможности за нови задачи.

3

Получете сумата за задачата

Изпълнявайте качествено услугите и бъдете коректни Изпълнители. Печелете високи оценки и препоръки от Потребителите и се радвайте на доволни клиенти.

Какво ви дава ?

Персонална бизнес страница

В имате възможност да създадете напълно безплатно своя бизнес страница, в която да опишете всички предимства на услугите, които предлагате. Създайте атрактивен акаунт, печелете доволни клиенти и популяризирайте лесно бизнеса си.

Лесно управление на графика

Управлявайте графика си лесно и бързо, без усилия – добавяне на поръчка, промяна на час, анулиране на поръчка – всичко е само с един бутон в календара и графикът Ви е актуален. С винаги знаете какъв е графикът Ви за деня и какви промени настъпват в него, чрез лесно и удобно табло за управление на поръчките за деня.

Нови клиенти

Чрез достигате лесно и бързо до много нови хора. Изпълнявайте качествено и надеждно услугите и повишете възможността си да бъдете препоръчани на повече Потребители. Опишете услугите, които предлагате и ние ще се погрижим да Ви доведем хората, които имат нужда точно от тях.

Сигурно плащане

С получавате лесен и сигурен начин за проследяване на плащанията от клиенти в платформата. Следете по всяко време състоянието на поръчките си и управлявайте всичките си разплащания по тях чрез системата за разплащане в . Доволни клиенти – сигурен доход.

Заплаща ли се ползването на ?

Регистрацията в за Изпълнители е напълно безплатна. Регистрирайки се в платформата като Изпълнител, ще направи проверка на това дали отговаряте на условията за Изпълнител в платформата и ще се свърже с Вас ако е необходимо.


Може ли да ползвам платформата, без да съм регистриран?

Регистрацията е задължителна стъпка за ползване на всички функции, които предоставя . Необходимо е да се регистрирате, за да може да създадете свой акаунт, чрез който да предлагате услугите си и да приемате поръчки за изпълнение.


Мога ли да променям графика си ден за ден?

В Изпълнителския си акаунт, Вие имате календар, който можете да управлявате.Разполагате с индивидуален график, в който се регистрират всички приети за извършване поръчки. Той може да бъде променян ежедневно в зависимост от възможността за изпълнение, която имате.

Ако не намирате отговор на въпросите си, не се колебайте да се свържете с и да потърсите съдействие. Може да го направите тук.


Започнете да откривате нови клиенти чрез !

Регистрирайте се като изпълнител